Advocaten

Mr. R.C.C.M. Nadaud

Mr. R.C.C.M. Nadaud

Mr. Nadaud heeft rechten gestudeerd in Tilburg en Straßburg. Hij is sinds 1978 advocaat en heeft zodanig veel ervaring en kennis opgedaan van de verschillende praktijkgebieden van het Nederlands recht, maar ook in relatie met het Duits recht. Mr. Nadaud spreekt vloeiend Duits, evenals Engels en Frans.

De veelzijdige nevenfuncties van mr. Nadaud onderstrepen zijn betrokkenheid bij de maatschappij. Zo is mr. Nadaud raadslid geweest en heeft hij verschillende bestuursfuncties bekleed bij vooraanstaande organisaties. Thans richt mr. Nadaud zich volledig op zijn vak: de advocatuur.

Mr. S. (Selçuk) Ikiz

Mr. S. (Selçuk) Ikiz

Al tijdens de opleiding Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Zuyd te Sittard, heeft mr. Ikiz zich toegespitst op het Nederlands recht, hetgeen hem heeft doen besluiten om na zijn studie aan de hogeschool een studie Nederlands recht te volgen aan de Rijksuniversiteit te Groningen.

De opleiding Nederlands recht heeft mr. Ikiz met goede tot zeer goede resultaten afgerond, waarbij hij tevens als docent-assistent heeft gewerkt en intensieve werkgroepen heeft verzorgd voor tweedejaars rechtenstudenten. Tevens is mr. Ikiz tijdens zijn studie lid geweest van de juridische faculteitsvereniging. Aan het eind van zijn specialisatie master privaatrecht heeft mr. Ikiz een scriptie geschreven die in boekvorm is verschenen: ‘S. Ikiz, De nieuwe deelgeschilprocedure voor letsel- en overlijdensschade, Tilburg: Celsus Juridische Uitgeverij, 2010.’ Het boek is verkozen tot ‘boek van de week’ bij Jongbloed juridische boekhandel en is gesignaleerd in diverse vakbladen, waaronder het vakblad Verkeersrecht.

Mr. Ikiz is sinds 2011 werkzaam bij Advocatenkantoor Nadaud. Mr. Ikiz heeft een weloverwogen keuze gemaakt voor de advocatuur: kwalitatief juridisch inhoudelijk advies, een persoonlijke dienstverlening en indien nodig procederen tot aan de hoogste rechterlijke instantie. Voor mr. Ikiz is het een uitdaging om elke zaak samen met de cliënt tot een goed einde te brengen. Daarbij heeft hij betrokkenheid, behulpzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

In 2012 heeft mr. Ikiz de regionale pleitwedstrijd in het arrondissement Maastricht gewonnen. In 2013 is mr. Ikiz uitgeroepen tot de beste pleiter van de provincies Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (België). Naast zijn baan als advocaat is mr. Ikiz bestuurslid bij de Jonge Balie Maastricht geweest.

Mr. Ikiz beoefent de algemene rechtspraktijk.
E-mail: s.ikiz@nadaud.nl
Mobiel: +31-611736498 (bij noodgevallen)